Segítse pénzügyi-számviteli ügyintéző diákjait jól szerkesztett tananyaggal

Összefoglaló és vizsgafelkészítő könyv a sikeres vizsgákhoz

Tisztelt Tanárnő, Tanár úr,

Pénzügyi-számviteli vizsgafelkészítő kiadványunkat ajánlhatja diákjai számára a pénzügy és számvitel tantárgyak kiegészítéséhez, vizsgafelkészüléshez.

A kiadvány iskolarendszerű oktatásban és OKJ képzéseken egyaránt használható, tartalmazza mindazon ismereteket, amelyet a pénzügy-számvitel ügyintéző képzés során a hallgatónak el kell sajátítania. Tömör, áttekinthető ismeretanyaggal, (ön)ellenőrző feladatokkal, kidolgozott mintapéldákkal segíti a diákok felkészülését a vizsgára és a projektmunka elkészítését.

A vizsgafelkészítő könyv az alapoktól a napi gyakorlatig széles áttekintést ad, a 2016-ban érvényben levő szabályokat alkalmazza.

Az Ön munkájának kiegészítéseként segíti a diákokat az anyag elmélyítésében és felkészülésüket a vizsgára. A kiadvány nem helyettesíti a szakkönyveket és a tanári magyarázatot, hanem kiegészíti azt azokat, eredményesebbé teszi a vizsgára való felkészülést.

Ha Ön a teljes diákcsoportnak ajánlan a kiadvány beszerzését, beszéljünk személyesen, hogy egyeztessük a szállítási feltételeket.

Üdvözlettel

Simon Szabolcs
a könyv kiadója

Megrendelhető itt

Ugrás a megrendeléshez